* Mercedes Sprinter 06- *

Danas predstavljamo jedan kombi.

Svi dijelovi su prikazani kvalitetnom slikom, a dijelovi su na našem skladištu na Slavonskoj aveniji 65.

Za Vas redovito uzimamo na lager i druge dijelove najnovijih modela automobila koje ćemo predstavljati svaki dan.

* NOVO U PONUDI * - CHEVROLET AVEO 08-

Danas prezentiramo dijelove za Chevrolet Aveo 2008. godište.

Svi dijelovi su prikazani kvalitetnom slikom, a dijelovi su na našem skladištu na Slavonskoj aveniji 65.

* NOVO U PONUDI * - FIAT PANDA 12-

U našoj ponudi možete naći široki spekar dijelova za Fiat Pandu 2012. godište.Svi dijelovi su prikazani kvalitetnom slikom, a dijelovi su na našem skladištu na Slavonskoj aveniji 65.

KVAČILO VW 1.9 TDI S ZAMAŠNJAKOM

U našoj širokoj ponudi možete pronaći i veliki izbor kvalitetnih Valeo kvačila. Predstavljamo kvačilo za VW 1.9 TDI sa zamašnjakom.

Kvačilo odgovara velikom broju automobila iz Volkswagen grupacije: VW, Audi, SEAT, Škoda

Pocinčana reparaturna limarija

Dijelovi proizvedeni u Klokkerholmu oduvijek su bili vrhunske kvalitete, savršenih proporcija i vrhunske obrade. Kako bi išli u korak sa proizvođačima automobila uvidjeli smo važnost upotrebe pocinčanog čelika u proizvodnji dijelova.
Održali smo najvišu kvalitetu završnu obrade na utorima i rubovima dijelova koje proizvodimo. Zbog toga smo odabrali tip ploče sa optimalnom kombinacijom debljine sloja cinka radi što bolje obrade. To je razlog odličnog prijanjanja boje.

Pratite nas i na Facebooku

Od sad nas pratite i na Facebook stranici VGautodijelovi.

Uz redovne najnovije informacije, objaviti ćemo i pokoju nagradnu igru.

Uskoro ćemo se uključiti i na druge društvene mreže (Twitter, LinkedIn).

Proizvodnja branika

Pogledajte video proizvodnje branika.
U ponudi imamo najkvalitetnije branike renomiranih europskih i svjetskih proizvođača branika.

Ovaj kratki film prikazuje projektiranje i proizvodnju branika po najvišim standardima. Svi proizvedeni branici su napravljeni od kvalitetnih materijala i testirani na vremenske uvijete i otpornost pri udarcima.

Otvorenje! 19.08.2013.

VG autodijelovi d.o.o. počinje s radom 19.08.2013. Pogledajte našu široku ponudu, konatktirajte nas na 01/642 7777 ili posjetite našu trgovinu na adresi Vukomerička 1b, Velika Gorica.

Tim stručnjaka s petnaestogodišnjim iskustvom u nabavi i prodaji karoserijskih autodijelova dati će odgovor ili savjet na sva Vaša pitanja oko kupovine za limenog ljubimca.

VG AUTODIJELOVI

VG autodijelovi d.o.o. ili skraćeno VGAD distributer je za preko 30 svjetski poznatih i priznatih proizvođača karoserijskih autodijelova za sve vrste i tipove osobnih i lakih teretnih vozila.
VGAD nudi više od 20.000 različitih artikala u sljedećim grupama proizvoda: branici, farovi, žmigavci, haube, blatobrani, vezni limovi, pragovi, rubovi, spojleri, lajsne, stražnja svijetla, maglenke, hladnjaci vode, klime i ulja, intercooleri i grijači kabine, ventilatori hladnjaka vode i klime, vanjska ogledala, stakla ogledala, vjetrobranska stakla, bočna i stražnja stakla, ljepila za stakla, podizači stakla, brisači, žaruljice...